ВиК Аварии

ВиК аварии София. Авариен ремонт от наш водопроводчик

вик аварии софия

ВиК аварии София? Случва се ежедневно. Спукани връзки, корозирали тръби, замръзнали канали, запушени и избили тръби. Не се тревожете, а ни позвънете веднага на GSM0898/368 750. Ние ще реагираме на Вашия сигнал за Вик Авария моментално с авариен ремонт от опитен водопроводчик.

При авария на водопровода или канализацията е нужно да спрете подаването на вода и да изчакате нашия екип. След като ни осигурите достъп, ние ще поправим инсталацията в максимално кратък срок, за да можете да я ползвате отново. Нашите експерти ще Ви дадат и съвет как да избегнете подобни ВиК аварии за напред. Така ще си спестите средства, време и неприятности.

ВиК повреди и отстраняването им в София

Ние можем да реагираме на ВиК повреди или аварии в повечето квартали на София: Младост, Дружба, Дървеница, Студентски град, Витоша, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Лозенец, Хладилника, Изток, Изгрев, Гео Милев, Слатина, Редута, Хаджи Димитър, Левски, Сухата река, Лагера, Борово, Хиподрума, Гоце Делчев, Бъкстон, Мотописта, Манастирски ливади, център, Зона Б5, Зона 18, Банишора, Модерно предградие, Люлин, Надежда, Обеля, Свобода, Илиянци, Орландовци, Овча купел, Горна Баня, Княжево, Красно село, Красна поляна, Разсадника и др.

Ако се намирате в околните райони на София като Бистрица, Горубляне, Лозен, Казичане, Враждебна, Ботунец, Челопечене, Чепинско шосе, Суходол или др., консултирайте се с нас по телефона.

Видове ВиК повреди и аварии. Аварийни ремонти на ВиК инсталацията

Ето и някои от често срещани ВиК аварии, които налагат незабавен ремонт от водопроводчик:

  • счупено кранче в тръба
  • аварирал спирателен кран
  • теч от хоризонтален щранг или тръба
  • спукана канализационна тръба
  • запушена тоалетна чиния и др.

Повреди София – какво да направим

Ако имате ВИК повреди или запушени канали, потърсете наш специалист на дежурните телефони всеки ден без почивен ден. Ако ВиК повредата е в дома Ви и наводнявате съседите, позвънете ни веднага и ние ще Ви дадем съвет какво да направите на момента! След това ще изчакате нашия дежурен екип. Любопитен факт от нашата практика показва, че най–често ВиК повреди и аварии стават в ранните часове на деня. Технически това се обяснява с липса на редуцил – винтили за постоянно налягане.

Знаете, че при ВиК повреда и авария, както и при запушване на канални тръби, миризмите са неприятни и са неизбежна част от картината. Обадете се на екипа на Водострой веднага и ще реагираме максимално бързо за да се минимизират щетите от повредата. Ако имате застраховка на имота си срещу ВиК аварии и повреди, е добре да уведомите и застрахователя, защото е възможно той да поиска да огледа повредените тръби и елементи.

Харесайте нашите страници в социалните мрежи. Ние публикуваме там редовно информация и съвети за профилактика на тръбите, каналите и какво да направим при ВиК повреда или авария.

Не отлагайте! Колкото по-бързо вземете мерки за отстраняване на ВиК повредата, толкова по-малки ще бъдат щетите. Имайте предвид, че ако имате застраховка на имота, за да Ви бъде покрита щетата адекватно, е нужно ремонтът и дейностите по минимизиране на вредите от теча да са извършват от лицензирана ВиК фирма. Водострой консулт ЕООД е на Ваше разположение 7 дни в седмицата за всякакви ВИК повреди, аварии и проблеми по водопровода и канализацията!