Хоризонтален щранг

Смяна на хоризонтални щрангове за София

Смяна на хоризонтални щрангове – под хоризонтален щранг се разбира основният водопровод в мазето, сутерена или тавана заедно с прилежащите му разклонения и изолации. За повече информация погледнете в Галерията ни със завършени проекти.

Цената на смяна на хоризонтален щранг се определя взависимост от метража и цолажа на тръбите и броя на отклоненията, които за нужни. За точна оферта моля позвънете ни на GSM: 0898 368 750 за първоначален и неангажиращ оглед на обекта Ви.

В цената за смяна са включени:

  • демонтаж на стария щранг и изхвърлянето му;
  • монтаж и укрепване на новите полипропиленови тръби – за топла и студена вода и една за циркулация;
  • поставяне на изолация според Европейските стандарти;
  • почистване и извозване на отпадъците от ремонта;

След всеки изпълнен монтаж на хоризонтален щранг Вие получавате от нас следните документи:

  • Договор за изпълнение и гаранция;
  • Копия от Европейските сертификати за качество на вложените материали;

Гаранция – 7 години за монтажа.

Смяна на хоризонтални щрангове – цени

Смяната на хоризонтални щрангове при нас е на много добри цени. За да Ви дадем точна оферта е нужно само да се обадите на нашия контактен телефон в началото на сайта и наш служител да огледа системите. Така ще имаме точна представа за обема работа, който предстои и няма да Ви се наложи да плащате за неща, които няма да се извършат.

След детайлния оглед на хоризонталния ранг, ще се оптимизират и разходите по материали, за да няма излишни такива. Ние купуваме материалите от официалните доставчици на преференциални цени заради обемите си на работа. Това позволява клиентите да усетят разлика в цената надолу, без да се прави компромис с качеството на материалите.

Подменете хоризонтални щрангове с нас! Така ще си гарантирате десетилетия спокойствие и липса на аварии.
Не отлагайте, за да не се наложат спешни ремонти по хоризонталните щрангове и ВиК системи. Екипът на Водострой Консулт е на разположение всеки ден за консултация!