Вертикален щранг

Смяна на вертикални щрангове за София

Смяна на вертикални щрангове за София

Нуждаете се от смяна на вертикални щрангове? Ето и признаците за това: чува се силен шум от тръбите, налягането е слабо, от горещия щранг не тече достатъчно топла вода, водата е с примеси на ръжда. Смяната на щрангове е нормална процедура за старите блокове, която трябва да се изпълнява на 25 години. Внимателно подберете проверена фирма, която може качествено да се справи с тази задача.
Под един вертикален щранг се разбира съвкупността от трите тръби, които вървят отдолу-нагоре. А именно: за топла вода, за студена вода и циркулационна вода, включително и двата спирателни крана преди всеки водомер.
В цената за смяна на вертикални щрангове са включени:

  • демонтаж на стария щранг;
  • монтаж и укрепване на новите тръби – за топла, студена вода и циркулация;
  • почистване и извозване на отпадъците от ремонта;

Наред с монтажа ще получите и следните документи:

  • договор за изпълнение и гаранция;
  • копия от европейските сертификати за качество на вложените материали;

Гаранция – 7 години за монтажа.

Смяна на вертикалните щрангове

Смяна на вертикалните щрангове

Смяна на вертикални щрангове за София се извършват на максимално добри цени. Фирмата ни ползва отстъпки от официалните вносители на материалите и оттам имаме възможност да дадем конкурентни цени за подмяна на вертикалните щрангове в блоковете.

Все пак за да Ви предоставим точна оферта е нужно да огледаме състоянието на вертикалния щранг, достъпите, етажността на сградата, местоположението й и други.

Дефиниция на вертикални щранговеВертикалните щрангове са вертикални метални или пластмасови тръби или канали, прокарвани в стените на сградата, които служат за пренос на електрически кабели между различните етажи и помещения.
Защита на кабелитеЕдин от основните цели на вертикалните щрангове е да защитават електрическите кабели от механични повреди, влага и други външни влияния, които биха могли да повредят електрическите системи.
Съвместимост със стандарти Вертикалните щрангове трябва да бъдат проектирани и инсталирани в съответствие с електротехническите стандарти и регулации, за да се гарантира безопасността на електроинсталациите и хората, които ги използват.
Вентилация и обслужванеВ някои случаи вертикалните щрангове могат да бъдат оборудвани с вентилационни системи и обслужващи отвори, които позволяват лесен достъп до кабелите и електрооборудването за инспекция и поддръжка.
Електрически безопасностВертикалните щрангове са важна част от системата за електрическа безопасност в сградите. Те помагат да се предотвратят къси съединения и други електрически аварии, като осигуряват правилен монтаж и поддръжка на електроинсталациите.

Обадете се на нашия дежурен телефон и насрочете своя оглед за подмяна на вертикален щранг още днес. Не чакайте, докато се случи ВиК авария. Последиците обикновено са неприятни. Екипът ни е с дългогодишен опит в дейността и върши работата с рутина и внимание.