Смяна на щрангове цени

Смяна на щрангове? Бъдете спокойни – това е една от основните ни дейности, която вършим с рутина и прецизност година след година. За това говорят и десетките ни доволни клиенти от цяла София. Изберете проверена с годините фирма и качествени полипропиленови материали произвени от чешките фирми FV PLAST, HP TREND и WAVIN Ekoplastik с доказано качество и здравина.

Най-големият проблем на остарелите тръби е че могат да се спукат, което може да предизвика наводнение в апартамента Ви и неминуем теч при съседите живеещи под вас. В тази ситуация, единственото решение ще бъде пълна подмяна на тръбите - щранговете.

Подмяна на щрангове – комплексна услуга

Подмяна на щрангове

Всяка една тръба или спирателен кран имат важна роля във ВиК инсталацията на Вашия апартамент или офис. Смяната на вертикалните или хоризонтални щрангове предпазват от загуба на вода, течове и проблеми с Вашите съседи.

Ние изпълняваме както цялостна така и частична подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове.

Защо е необходима смяна на щрангове

Защо е необходима смяна на щрангове

След смяна на щрангове, през новата циркулационна тръба топлата вода започва да се върти в инсталацията и не се налага дълго да се чака нейното идване от абонатната станция до отделните етажи, като най-потърпевши са високите. Предотвратяват се и аварии.

Старите неработещи кранове се сменят с нови, като по този начин може да се локализира всеки вертикален щранг или апартамент при нужда.

И не на последно място получава се:

  1. по-висок дебит
  2. по–добро налягане
  3. липса на ръжда във водата

Подмяната на водопроводен щранг на цял вход се извършва за един работен ден. За допълнителна информация или запитвания може да се свържете с нас на телефон 0898 368 750.

Ако желаете направете своята консултация за смяна на щрангове още сега по телефон или насрочете оглед с наши специалисти. Разгледайте и галерията ни с изпълнени проекти за да добиете представа за тази и други ВиК услуги, предоставяни от фирмата ни.

Необходимост от смяна на щранговеСмяната на щранговете може да стане задължителна, ако текущите кабели са повредени, износени или не отговарят на съвременните стандарти за електробезопасност и ефективност. Освен това, промените в електрическото натоварване или добавянето на нови електрически устройства може да наложи смяна на кабелите.
Професионална инсталация на щранговеСмяната на щранговете изисква професионална инсталация, тъй като това е сложен процес, който изисква специфични знания и умения в областта на електротехниката. Електрици или специализирани фирми трябва да извършват тази задача.
Подбор на подходящи кабелиПри смяната на щранговете е важно да се изберат подходящите кабели, които отговарят на текущите нужди на електрическата система. Това включва определение на правилния размер, материал и защита на кабелите.
Безопасност при смяна на щранговеВажен аспект при смяната на щранговете е съобразяването с електробезопасността. Работниците трябва да спазват всички необходими мерки за безопасност, за да се предотвратят рискове от токов удар или други нещастни случаи.
Поддръжка и проверкаСлед смяната на щранговете е важно да се осигури редовна поддръжка и проверка на новите кабели, за да се гарантира тяхната надеждност и дълготрайна работа. Това включва периодични инспекции и тестове на електрическата система.