Ремонт на банята – проект и качество

ремонт на банята

Ремонт на банята: Как да осигурите качество и комфорт?

Банята не е основното помещение в жилището, но в същото време от комфорта в нея зависи много.

Ако помещението за банята не е много голямо, е необходимо да разположите мебелите за баня, както и мивката, ваната или душа, така, че всичко да има хармоничен вид, като в същото време е удобно за ползване.

Искаме да създадем комфортна, приятна, релаксираща атмосфера. Това е възможно. Основното е да извършвате цялата работа стъпка по стъпка и обмислено.

При разделянето на процеса на ремонта на баня на етапи е важно да се вземе предвид първоначалното състояние на помещението.

В зависимост от вида на помещението, банята може да бъде разделена на 2 вида:

  •  Комбинирана баня – тоалетна и вана или душ са монтирани в едно помещение.
  • Отделна – тоалетната и банята са разположени в различни стаи с отделни входове.

В тази статия искаме да разгледаме по-отблизо ремонт на банята и какво може да се получи като краен резултат. В отделна  можем да говорим за ремонта на тоалетната.

Ремонтът може да бъде:

  • Козметичен – с частична подмяна на ВиК инсталации и монтаж на нови кранове, пребоядисване на повърхности, смяна на декор и довършителни работи.
  • Основен – с преустройство, цялостен ремонт на повърхности и комуникации. Смяна на тръби. Увеличаване или намаляване на площта.

Малката площ на банята е ограничение на възможностите. Всеки мечтае да се отпуснете напълно в достатъчно просторна стая.

За да увеличите визуално пространството на Вашата баня, трябва да следвате препоръките за дизайн. Необходимо е да се извърши ремонт, за да се отстранят различни дефекти и недостатъци, като се вземат предвид параметрите на помещението и личните предпочитания.

Нашите екипи са на разположение 24/7 за ремонт на ВИК аварии.

Вашият коментар