Монтаж на тоалетна чиния

Монтаж на тоалетна чиния

Монтаж на тоалетна чиния

Преди да се заемете с монтаж на новата тоалетна чиния, е важно да сте добре подготвени. Ако смятате да подменяте канализационните тръби в тоалетното помещение, най-добре направете това точно сега,  когато сте решили да сменяте тоалетната чиния. Това е най-подходящият момент. Веднъж поставена, е добре тоалетната чиния да не се мести. И разбира се, е добре да извършите това с добър майстор, който може да правилно и качествено да извърши това.

Преди да бъде извършен монтажът на тоалетната чиния там, където искате тя да бъде поставена, тя първо трябва се постави пробно, все едно е вече монтирана. Да се очертае мястото за поставяне. Освен всички необходими гайки и болтове, Ви препоръчваме тоалетната чиния да бъде залепена здраво и стабилно към пода на тоалетната. Това  ще донесе необходимата стабилност, без притеснения, че тоалетната чиния не е здраво закрепена. Също така е важно тръбата към поставената нова тоалетна чиния да бъде залепена към със специално за целта лепило.Процесът на монтажа на тоалетна чиния е доста прост. Всичко, което трябва да направите е да я свържете към водопроводните и канализационни тръби и да я закрепите здраво.

Как се извършва монтаж на тоалетната чиния

Монтажът на тоалетната чиния се влияе от вида на закрепването, промиването, захранването на канализационната тръба и нейните размери. Обръща се особено внимание на повърхността, на която е предвидено да се монтира тоалетната чиния и която трябва да е идеално равна. Струва си да се вземе предвид и размерът на помещението, така че монтажът да се случи лесно и правилно. При монтаж на нова тоалетна чиния там, където вече има тоалетна, трябва да се помисли за демонтиране на стария продукт, както и за извършване на ремонт при необходимост.

Друг момент, който си струва да бъде обмислен предварително, е наличието на всичко необходимо като инструменти. Когато купувате нова тоалетна чиния, трябва внимателно да проверите всичко дали е цялостно, преди да Ви я опаковат. Продуктът не трябва да има каквито и да било пукнатини, защото те могат да причинят теч. Важен момент е съвместимостта на стенната тоалетна с инсталацията. Размерите на инсталацията трябва да бъдат избрани въз основа на нейното местоположение.

Възползвайте се от нашите професионални ВиК услуги за монтаж на новата Ви тоалетна чиния.