Вертикален щранг

Смяна на вертикални щрангове  за София

Нуждаете се от смяна на вертикални щрангове? Ето и признаците за това: чува се силен шум от тръбите, налягането е слабо, от горещия щранг не тече достатъчно топла вода, водата е с примеси на ръжда. Смяната на щрангове е нормална процедура за старите блокове, която трябва да се изпълнява на 25 години. Внимателно подберете проверена фирма, която може качествено да се справи с тази задача.
Под един вертикален щранг се разбира съвкупността от трите тръби, които вървят отдолу-нагоре. А именно: за топла вода, за студена вода и циркулационна вода, включително и двата спирателни крана преди всеки водомер.
В цената за смяна на вертикални щрангове са включени:

  • демонтаж на стария щранг;
  • монтаж и укрепване на новите тръби – за топла, студена вода и циркулация;
  • почистване и извозване на отпадъците от ремонта;

Наред с монтажа ще получите и следните документи:

  • договор за изпълнение и гаранция;
  • копия от европейските сертификати за качество на вложените материали;

Гаранция – 7 години за монтажа.

Смяна на вертикални щрангове

Смяна на вертикални щрангове за София се извършват на максимално добри цени. Фирмата ни ползва отстъпки от официалните вносители на материалите и оттам имаме възможност да дадем конкурентни цени за подмяна на вертикалните щрангове в блоковете.

Все пак за да Ви предоставим точна оферта е нужно да огледаме състоянието на вертикалния щранг, достъпите, етажността на сградата, местоположението й и други.

Обадете се на нашия дежурен телефон и насрочете своя оглед за подмяна на вертикален щранг още днес. Не чакайте, докато се случи ВиК авария. Последиците обикновено са неприятни. Екипът ни е с дългогодишен опит в дейността и върши работата с рутина и внимание.